Zoektocht naar mijzelf

Dit persoonlijke verslag vertelt over haar reis hoe Ilse de leidsels van haar leven zelf weer in handen neemt. Om zo dromen en verlangens te verwezenlijken.

Middels dit boek wil ze haar ervaringen delen hoe ze, met behulp van inzicht en bewustwording, een leven met veel wanhoop en zelftwijfel heeft kunnen omvormen. Zodat mensen geïnspireerd kunnen worden om oude gewoontes om te zetten naar een gelukkiger, liefdevoller en krachtiger leven.

Het verhaal gaat over de vele processen waar Ilse doorheen is gegaan op zoek naar zich gelukkig willen voelen, innerlijke rust en bovenal naar zichzelf. Door het onverzettelijk willen volgen van haar hart, het voeren van een praktijk natuurgeneeskunde voor dieren, ontstaat een persoonlijke reis. Deze leidt uiteindelijk naar de liefde en het vertrouwen in zichzelf. Hierbij laat zij zich leiden door haar intuïtie. Terwijl dieren, in het bijzonder paarden, een belangrijke rol spelen in haar leven.

Ilse van Veen (1977) is al van jongs af aan gedreven om deze wereld een beetje mooier, een beetje liefdevoller te maken. Hierbij spelen dieren, in het bijzonder paarden, een belangrijke rol. Als medicijnvrouw voor de paarden zet ze zich in om dit doel te verwezenlijken. ‘Bewustzijn is onmisbaar voor genezing’, aldus Ilse.

Omschrijving
Een persoonlijk verslag over hoe Ilse de leidsels van haar leven weer zelf in handen neemt. Een ogenschijnlijke tegenslag zorgt voor de ommekeer die haar brengt op het pad van haar hart. Daarmee ontstaat een lange zoektocht. Het verlangen naar het voeren van een praktijk veterinaire natuurgeneeskunde is haar drijfveer. Na een succesvolle start slaat de angst echter toe. Er gaat een deur dicht, waarvan het zoeken naar de sleutel jaren in beslag neemt. De onderliggende motivatie hiervoor is haar werk te willen doen vanuit liefde. Dat leidt tot een weg vol hobbels om uiteindelijk te hervinden wat ze al zo vroeg was kwijtgeraakt.

Boek
Het boek is niet meer verkrijgbaar, het zal in 2022 te downloaden zijn via de website.

Inkijkexemplaar