Karma en genezing voor paard en mens

Karma paarden genezing Centrum Equus

Neem gerust contact met mij op

Nieuwsbrief
Meld je aan en ontvang inspiratie!

Op het moment dat we geboren worden, hebben we al karma bij ons vanuit vorige levens. Hiermee trekken we de lessen aan die we in dit leven willen leren, de ervaringen die we willen opdoen. Trauma’s die we in dit leven opdoen, raken vaak de pijnpunten aan die we bij onze geboorte al in ons dragen. Ook paarden dragen karma bij zich, waarneembaar in hun energieveld.

Paard en mens

Door het samenkomen van paard en mens kan het ontstaan dat ze elkaars pijnpunten aanraken. Het paard uit dit middels gedrag en/of ziekte. Door bewustwording en bewuste keuzes kunnen pijnlijke ervaringen worden omgezet in kracht en wijsheid. Zowel paard als mens kunnen genezen van trauma’s uit dit leven en/of uit vorige levens en verder groeien op hun ontwikkelingsweg als ziel.

Vorige levens

Wat er heeft plaatsgevonden in vorige levens is meestal niet van belang, we leven immers in dit leven. Toch kan het soms begrip geven waarom een paard bepaald gedrag vertoont. Een jonge hengst met paniek reacties wanneer je zijn achterhand heel zacht aanraakt, heeft hoogstwaarschijnlijk een trauma opgelopen in dit leven. Alleen waarom herstelt het ene paard snel van een traumatische gebeurtenis, terwijl een ander paard hevige angstreacties gaat vertonen. Er spelen altijd meerdere factoren een rol. In dit geval gaf het karma van deze hengst duidelijkheid en begrip. Hij heeft hier zelf voor gekozen.

Leren en genezen

Paard en mens trekken elkaar aan, omdat ze van elkaar kunnen leren, ervaren. Juist in deze tijd van diepe transformatie in de wereld wordt er veel aangeraakt aan angst en pijn. Het geeft de kans op diepe genezing, weer in harmonie komen met je eigen bron van leven.

Wil je meer weten over de diepere verbinding tussen jou en je paard? Tijdens een healing en reading consult voor je paard kijk ik naar de processen op het niveau van de ziel.

Gerelateerde berichten
Je paard als spiegel van je ziel

Deel dit

Neem gerust contact met mij op

Nieuwsbrief
Meld je aan en ontvang inspiratie!